Byta Golvbrunn, Toalettstol & Takdusch i Upplands Väsby

Behöver du hjälp med badrum, duschrum, tvättstuga och WC? Då är vi rätt firma för jobbet. Vi hjälper dig med att få din golvbrunn, toalettstol och takdusch utbytta eller installerade – och vi tar dig hela vägen från början till slut, så att det bara är för dig att börja använda dem efter det att våra kunniga och erfarna rörmokare är klara med projektet. Ta kontakt så hjälper vi dig!

Dags att se över ert Våtrum?

Vi hjälper er byta golvbrunn, toalettstol, takdusch, WC, kakel, handfat eller mycket mer.

VVS-installationer

Behöver ni hjälp med en annan VVS-installation? Kontakta oss för mer information!

Felsökning & Montering

Vill ni ha hjälp med en felsökning eller montering? Kontakta oss för en fri offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Byta Golvbrunn, WC, Toalettstol eller Takdusch runt Upplands Väsby med omnejd?

Allt inom våtrum kring Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen

Undvik problem genom att anlita utbildade rörmokare

Vissa saker i hemmet går alldeles utmärkt att byta eller installera på egen hand – men när det gäller sådant som har med vätska och avlopp att göra är det alltid bäst att ta hjälp av experter på området. Vi hjälper dig, och ser till att allt går rätt till från början så att du inte behöver oroa dig för att några fuktskador ska uppkomma, som lätt händer om man försöker själv.

Få bra priser med helt kostnadsfria prisförslag

När du anlitar oss får du förmånliga priser – och du känner till vad det kommer att kosta redan från början då vi ger dig offert helt gratis. För dig som privatpersoner går det även att använda ROT-avdrag när du anlitar oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Priset varierar beroende på vad ni vill ha hjälp med. Vårt företag sätter alltid bra och konkurrenskraftiga priser på alla våra-tjänster vi erbjuder.

Det beror på vad ni behöver hjälp med. Vi är en totalentreprenad och kan sköta hela projektet vid behov. Om ni istället vill ha hjälp med en del av projektet så kan vi även göra detta.

I nästan alla fall behövs inget bygglov för att renovera stammar, rör m.m. Men om ni ska bygga ut ett badrum eller en tvättstuga så kan det behövas. Om ni är osäkra så kan ni kontakta oss!

När du anlitar oss kan du räkna med att få ett förmånligt pris, som dessutom går att göra ännu bättre genom ROT-avdraget. Vi erbjuder dig dessutom alltid helt kostnadsfritt ett prisförslag, så att du inte behöver betala för att få reda på vad projektet kommer att kosta.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vill du bli kontaktad?