Byta Vattenutkastare & Trädgårdskran i Upplands Väsby

Trädgårdskran, även känt som vattenutkastare, sitter på utsidan av huset och har därmed andra förutsättningar än till exempel kranen i köket eller badrummet. Vår VVS-firmas kunniga rörmokare har gott om erfarenhet av även dessa, och hjälper dig gärna att byta ut och installera kranen åt dig. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med hela jobbet från start till slut.

Dags att Byta Kran?

Vi hjälper våra kunder med att byta trädgårdskranar & vattenutkastare. Kontakta oss idag.

VVS-installationer

Vi är certifierade för alla möjliga VVS-installationer. Hör av dig för mer information!

Behov av Felsökning?

Låt oss komma förbi och kika på kranen eller utkastaren. Vi kan antingen renovera eller byta den.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta Trädgårdskran runt Upplands Väsby med omnejd?

Vi byter kranar i bl.a. Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen

Nya modeller tål klimatet utomhus bättre än äldre

Det blir som bekant kallt i Sverige om vintern, och äldre kranar klarar inte av det så bra som det skulle behövas, och det är därför vanligt att de fryser sönder under vintern. Därför är det en bra idé att byta ut kranar av äldre modell mot modernare som tål kylan bättre redan innan de går sönder för att förhindra att problemet ens uppkommer.

Få bästa möjliga pris utan kompromiss på kvalitén

När du anlitar oss använder vi oss av vårt kontaktnät av leverantörer och kunniga rörmokare för att kunna get dig bästa möjliga produkt och tjänst, samtidigt som vi ger dig ett förmånligt pris. Du får dessutom ett helt gratis prisförslag, och kan som privatperson använda ROT-avdrag för att spara pengar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Priset varierar beroende på vad ni vill ha hjälp med. Vårt företag sätter alltid bra och konkurrenskraftiga priser på alla våra-tjänster vi erbjuder.

Det beror på vad ni behöver hjälp med. Vi är en totalentreprenad och kan sköta hela projektet vid behov. Om ni istället vill ha hjälp med en del av projektet så kan vi även göra detta.

I nästan alla fall behövs inget bygglov för att renovera stammar, rör m.m. Men om ni ska bygga ut ett badrum eller en tvättstuga så kan det behövas. Om ni är osäkra så kan ni kontakta oss!

När du anlitar oss kan du räkna med att få ett förmånligt pris, som dessutom går att göra ännu bättre genom ROT-avdraget. Vi erbjuder dig dessutom alltid helt kostnadsfritt ett prisförslag, så att du inte behöver betala för att få reda på vad projektet kommer att kosta.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vill du bli kontaktad?