Byte Rörledningar & Bilning Avloppsrör i Upplands Väsby

Funderar du på att få byte eller bilning utfört till rörsystemet i ditt hem, ditt företags, din förenings eller annan organisations lokal kan vi på vår VVS-firma med våra kunniga rörmokare hjälpa dig. Kontakta oss gärna och förklara vad du har för behov, så ger vi dig råd och hjälper dig att uppnå det du vill få gjort på bästa möjliga sätt.

Renovera Rörledningar

Har ni märkt stopp i rören? Då kan det vara dags för en renovering av era rörledningar.

Bilning Avloppsrör

Ofta behöver man bila upp golv eller mark för att komma åt avloppen. Vi fixar det!

Relining

Om chansen finns så kan man även utföra en relining av rören som är billigare & snabbare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta era Rörledningar runt Upplands Väsby med omnejd?

Helhetslösningar inom rör i Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen

Vi byter dina rörledningar i Stockholm

Om rören som leder in vatten har ett försämrat flöde kan detta bero på att kalk har byggts up på insidan av dem. I vissa fall går det att rensa dem eller att utföra relining, men i andra fall finns det inget annat att göra än att byta ut rören mot nya – något vi gärna hjälper dig med. Då detta allra mest gäller äldre rör är det även mindre risk att problem kommer tillbaka efter byte.

Vi bilar till dina avloppsrör

Med bilning menas alltså att vi bearbetar byggnadsmaterialet för att ge utrymme åt dina rör på ett ställe där de mindre syns. Ett typexempel på detta är att vi gör en skåra i betongen som rören kan gå genom, som alltså ger lokalen ett renare och mer öppet utseende.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Priset varierar beroende på vad ni vill ha hjälp med. Vårt företag sätter alltid bra och konkurrenskraftiga priser på alla våra-tjänster vi erbjuder.

Det beror på vad ni behöver hjälp med. Vi är en totalentreprenad och kan sköta hela projektet vid behov. Om ni istället vill ha hjälp med en del av projektet så kan vi även göra detta.

I nästan alla fall behövs inget bygglov för att renovera stammar, rör m.m. Men om ni ska bygga ut ett badrum eller en tvättstuga så kan det behövas. Om ni är osäkra så kan ni kontakta oss!

När du anlitar oss kan du räkna med att få ett förmånligt pris, som dessutom går att göra ännu bättre genom ROT-avdraget. Vi erbjuder dig dessutom alltid helt kostnadsfritt ett prisförslag, så att du inte behöver betala för att få reda på vad projektet kommer att kosta.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 077
E-mail: offert@rormokare-vasby.se

Vill du bli kontaktad?